To MOOV Fit & Physio είναι ένα πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Θεραπευτικής Άσκησης.

MOOV YOUR SELF TO A BETTER YOU!

213 043 1270

Τσιμπρικίδη 24 & Λ. Πηγής 49, Μελίσσια, ΤΚ 15127

Top

cutting edge fitness studio

ενεργοποιησε το σωμα σου

δυναμωσε πνευμα & νου

Η μοναδική εμπειρία εκγύμνασης του MOOV λέγεται MOOV EXPERIENCE! Από Yoga, Pilates και Barre A Terre μέχρι ατομικά και ομαδικά προγράμματα, το MOOV Experience είναι το απόλυτο fitness studio για ενδυνάμωση και ευεξία.

pilates

Το Pilates είναι ένα σύστημα ασκήσεων που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση και στην ελαστικότητα όλου του σώματος με σκοπό τη βελτίωση της ισορροπίας, της μυϊκής δύναμης, της ελαστικότητας και της στάσης. Το Pilates συντελεί στην ενδυνάμωση του σώματος από το κέντρο του κορμού και στην συνέχεια επεκτείνεται στο υπόλοιπο σώμα χρησιμοποιώντας ασφαλείς ασκήσεις με έλεγχο και προοδευτικότητα.

Η μέθοδος Pilates δημιουργήθηκε απο τον Joseph Pilates στην αρχή του 1900 και αρχικά σχεδιάστηκε για άνδρες, παρόλα αυτά η μέθοδος εξελίχθηκε και τροποποιήθηκε με τα χρόνια ενώ μέσα από την επιστημονική έρευνα  επιβεβαιώθηκε η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου. Η βασική ιδέα της μεθόδου που διατηρείται ακόμα και σήμερα είναι η ανάκτηση του ελέγχου ολόκληρου του σώματος πραγματοποιώντας αργές, ελεγχόμενες με ροή κινήσεις με αυτογνωσία του σώματος.

Το Pilates επικεντρώνεται κυρίως στους εν τω βάθει μύες που σταθεροποιούν τον κορμό, τους μύες του πυελικού εδάφους και στους μυς που σταθεροποιούν τις ωμοπλάτες. Ενδυναμώνοντας αυτές τις μυϊκές ομάδες επιτυγχάνεται η ισορροπία του σώματος και τελικά η ευθυγράμμισή του.

προγραμμα μαθηματων

ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ PILATES:

 1. Βελτιώνει την στάση του σώματος
 2. Αυξάνει τον μυικό τόνο
 3. Βελτιώνει την ελαστικότητα
 4. Ενδυναμώνει τον κορμό
 5. Αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων
 6. Μειώνει την ένταση και το stress
 7. Ενδυναμώνει τους πυελικούς μύες
 8. Βελτιώνει την ισορροπία
 9. Συμβάλει στην πρόληψη & αποκατάσταση τραυματισμών

yoga

H Yoga συμβάλει στη σωματική και πνευματική υγεία ανεξαρτήτως ηλικίας και σε πολλές καταστάσεις όπως όταν κάποιος περνάει κάποια αρρώστια, βιώνει χρόνιο πόνο ή αναρρώνει έπειτα από κάποιο χειρουργείο. Η Yoga μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέρος της αποκατάστασης καθώς επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης των ιστών και σε συνδυασμό με την φυσικοθεραπεία μπορούν να οδηγήσουν στη βέλτιστη ανάκαμψη του σώματος.

προγραμμα μαθηματων

Η θετικη επιδραση της Yoga στο μυαλο και το σωμα:

 1. Βελτιώνει τη δύναμη, την ισορροπία και την ελαστικότητα
 2. Μειώνει τους πόνους της μέσης
 3. Μπορεί μειώσει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας
 4. Ευεργετεί τη λειτουργία της καρδιάς
 5. Σε χαλαρώνει και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
 6. Αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την διάθεση
 7. Βοηθά στη διαχείριση του άγχους και του στρές
 8. Σε συνδέει με ανθρώπους
 9. Προάγει την φροντίδα του εαυτού μας

barre a terre

Το Barre είναι ένα πρόγραμμα που κερδίζει ραγδαία όλο και περισσότερους οπαδούς. Δημιουργήθηκε το 1940 από μια Γερμανίδα μπαλαρίνα την Lotte Berk σε μία περίοδο που βίωνε έντονο πόνο στη μέση της. Έτσι ανέπτυξε το barre ως ένα είδος άσκησης για μη επαγγελματίες χορευτές το οποίο τονώνει και ενδυναμώνει τους μύες, αυξάνει το εύρος της κίνησης των αρθρώσεων και την ελαστικότητά τους. Είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει ασκήσεις μπαλέτου, yoga και Pilates. Χρησιμοποιείται μία μπάρα και ένα στρώμα και δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία στο χορό καθώς είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Η μέθοδος έχει εξελιχθεί αρκετά απο τότε και έχει συνδυαστεί με τη Υoga και το Pilates εμπλουτίζοντάς την περισσότερο. Συνδυάζει την αερόβια άσκηση συνεισφέροντας έτσι στην βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος καθώς και την ενδυνάμωση του σώματος. Μέσα απο τις ασκήσεις του μπαλέτου επιτυγχάνεται η διόρθωση της στάσης του σώματος και σε συνδυασμό με την φιλοσοφία του Pilates για την αναπνοή και την σταθεροποίηση του κορμού, ενδυναμώνεται το σώμα απο κέντρο προς τα άκρα. Η μουσική και οι χορευτικές κινήσεις προσθέτουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου βελτιώνεται η ψυχολογία και η διάθεση.

προγραμμα μαθηματων

Τα πολλαπλα οφελη του Barre A Terre:

 1. Βελτιώνει τη στάση του σώματος
 2. Ενδυναμώνει τον κορμό
 3. Βελτιώνει την ισορροπία
 4. Βελτιώνει την ελαστικότητα
 5. Μειώνει την ένταση και το stress
 6. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς
 7. Συμβάλλει στη βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος
 8. Αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την διάθεση
 9. Αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων

tai chi

To Tai Chi αποτελεί ένα συνδυασμό πολεμικής τέχνης, γυμναστικής και διαλογισμού. Συμβάλλει στην καλή υγεία τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος. Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, η κεντρική φιλοσοφία που συναντάται στον πυρήνα του Tai Chi είναι αυτή της καλλιέργειας του Chi, ή διαφορετικά ενέργεια, που κινείται σε όλο μας το σώμα μέσω του συστήματος των μεσημβρινών.

Στην ίδια ακριβώς αρχή βασίζεται και ο βελονισμός μέσω του οποίου η ένταση και η ροή της ενέργειας ή αλλιώς Chi μπορούν να χειραγωγηθούν ώστε να είναι ανεμπόδιστα και σε αρμονία. Μέσα από την εξάσκηση του Tai Chi θα επιτύχετε τη σωστή χρήση της αναπνοής σας, τη διόρθωση της στάσης του σώματος καθώς και τη απαραίτητη νοητική συγκέντρωση ώστε ο εγκέφαλος να στείλει τις κατάλληλες εντολές στο σώμα.

προγραμμα μαθηματων

Η ευεργετικη δραση του Tai Chi στην υγεια σας:

 1. Βελτιώνει την στάση του σώματος
 2. Βελτιώνει την ισορροπία
 3. Βελτιώνει την ελαστικότητα
 4. Αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή
 5. Μειώνει την ένταση και το stress
 6. Ενδυναμώνει τους μυς και αυξάνει τον μυϊκό τόνο
 7. Συμβάλλει στην καλή διάθεση και ψυχολογία
 8. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
 9. Βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης
 10. Συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 11. Μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις
 12. Μειώνει τον κίνδυνο πτώσεων σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας

personal training

Το Personal Training αποτελεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκγύμνασης και ενδυνάμωσης για κάποιον που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία στο fitness ή για όσους θέλουν να επιτύχουν συγκεκριμένους στόχους. Μέσα από το Personal Training θα μάθετε τη σωστή εκτέλεση μιας ευρείας γκάμας ασκήσεων αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο πιθανούς τραυματισμούς. Το Personal Training σας δίνει επίσης τη δυνατότητα ενός εξατομικευμένου πλάνου άσκησης, πλήρως προσαρμοσμένου στις ανάγκες του σώματός σας καθώς και τις κατάλληλες διατροφικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε ταχύτερα στην επίτευξη των στόχων σας.

προγραμμα μαθηματων

ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του personal training:

 1. Λαμβάνετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς
 2. Θα μάθετε τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων αποφεύγοντας μυϊκούς τραυματισμούς
 3. Θα μάθετε περισσότερα για την υγεία και το σώμα σας
 4. Βοηθά στην στοχοθεσία σας
 5. Αυξάνει τη δέσμευσή σας άρα και τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου σας
 6. Λαμβάνετε προσαρμοσμένο πλάνο και συμβουλές καλής διατροφής
 7. Συμβάλλει στην καλή διάθεση και την ψυχική υγεία
 8. Προάγει την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής
 9. Ενδυναμώνει το σώμα
 10. Αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή

ατομικα & ομαδικα προγραμματα

Λαμβάνοντας μέρος σε ένα ατομικό ή ομαδικό πρόγραμμα δίνετε το καλύτερο κίνητρο στον εαυτό σας ώστε να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής καθώς και να επιτύχετε ταχύτερα τους στόχους σας. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως θα μάθετε να εκτελείτε σωστά μια πληθώρα ασκήσεων αποφεύγοντας πιθανούς τραυματισμούς ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνετε μια αποτελεσματική εκγύμναση και ενδυνάμωση του σώματός σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι γίνεστε μέρος μια κοινότητας ανθρώπων με τον ίδιο στόχο κάτι το οποίο θα σας δώσει επιπλέον κίνητρο και ενθάρρυνση για να φτάσετε ταχύτερα στους δικούς σας στόχους.

προγραμμα μαθηματων

τι κερδιζετε λαμβανοντας συμμετοχη σε ενα ομαδικο προγραμμα:

 1. Βελτιώνει την στάση του σώματός σας
 2. Αυξάνει τη δέσμευσή σας άρα και τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου σας
 3. Αυξάνει την μυϊκή δύναμη καθώς και τον μυϊκό τόνο
 4. Μαθαίνετε τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων αποφεύγοντας μυϊκούς τραυματισμούς
 5. Επιτυγχάνετε απώλεια βάρους
 6. Γίνεστε μέρος μιας ομάδας και σας συνδέει με ανθρώπους
 7. Μειώνει την ένταση και το στρες
 8. Βελτιώνει την ισορροπία
 9. Αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή

Be part of something bigger

ξεκινα σημερα

Συμμετέχοντας στη MOOV γίνεστε μέρος μιας κοινότητας ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την υγεία και το ευ ζην. Η θετική ενέργεια και η ενθάρρυνση της κοινότητας είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που θα σας συντροφεύσουν στο ταξίδι της ενδυνάμωσής σας.